Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Openingstijden

BBB Aquavaria

Aqua Varia is een gevarieerde work-out in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wanneer u niet kunt kiezen tussen onze aquafitness aanbod, is de les Aqua Varia echt iets voor u!

Aqua Varia is namelijk een gevarieerd programma met oefeningen uit al onze aquafitness lessen. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Aqua Varia is zowel gevarieerd in de oefeningen als in de leeftijd van de deelnemers, kortom voor ieder wat wils!

BBB Aquavaria is hetzelfde als aquavaria, het enige verschil is dat met BBB een kwartier lang de buik, billen en benen extra worden getraind.

Agenda

20 Juni

Tarieven

Aquavaria BBB

10 badenkaart

€81,90

45 minuten

Aquavaria BBB 65+

10 badenkaart

€70,90

60 minuten