Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Openingstijden

Aquavaria

Aquavaria is een uniek en dynamisch waterfitnessprogramma waarbij diverse aquasporten wekelijks aan bod komen. Van aqua-joggen tot wateraerobics, Aquavaria biedt een gevarieerd aanbod om deelnemers te stimuleren op diverse manieren aan hun conditie en spieropbouw te werken.

Bewegen in water biedt meerdere voordelen. De weerstand van het water verhoogt de intensiteit van de oefeningen, wat helpt bij spieropbouw en vetverbranding. Tegelijkertijd vermindert het de impact op de gewrichten, waardoor het een veilige en effectieve workout is voor alle leeftijdsgroepen en fitnessniveaus.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuwe manier om fit te worden, of een doorgewinterde atleet die variatie in de training wil, Aquavaria biedt een uitdagende en leuke manier om in vorm te blijven en je fitnessdoelen te bereiken.

Tarieven

Aquavaria

10 badenkaart

€70,90

45 minuten

Aquavaria 65+

10 badenkaart

€55,10

45 minuten

*NB: Houdt er rekening mee dat de prijzen onder voorbehoud zijn van typefouten. Ook kan het zijn dat door het gebruik van cookies nog oude bewaarde gegevens zichtbaar zijn en dat er dus onjuiste informatie wordt weergegeven. Bij twijfel neem contact op met het zwembad alleen hier kunnen prijzen en informatie naar juistheid bevestigd worden.