ABC zwemmen

Lessen

Rooster abc zwemmen

Maandag

16.00

-

18.15

Dinsdag

16.00

-

18.15

Woensdag

16.00

-

18.15

Donderdag

16.00

-

18.15

Vrijdag

16.00

-

18.15

Zaterdag

08.30

-

13.00

Voor meer informatie:

info@zwembadlemmer.nl

Downloads

export-vakantierooster.csv

Voor het downloaden van het bestand heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig. Dit kunt u via de volgende link downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/

Envoz survival ABC zwemmen

.

Envoz survival Zwem-ABC 

Bij het Envoz survival Zwem-ABC leren kinderen vanaf het begin vier zwemslagen: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Deze laatste twee zijn kennismakingsslagen en worden bij ieder diploma moeilijker. Behalve aan de zwemslagen blijft ook aandacht besteed worden aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en op de kant en naar de bodem gaan.

Bij het B diploma wordt alle zwemslagen verder uitgebreid naar 50 meter schoolslag en enkelvoudige rugslag met o.a duiken door 2 hoepels en voorwerpen van de bodem halen.

Bij het C diploma worden de zwemslagen en technieken nog verder uitgebreid.

 

De zwemveiligheid

De zwemveiligheid is bij het Envoz survival Zwem-ABC een belangrijk onderdeel. Al vanaf de eerste zwemlessen wordt hieraan aandacht besteed. Er wordt geoefend met vallen en opstaan, in het water springen en uit het water klimmen. Ook met kleren aan in het water zijn komt regelmatig tijdens de lessen aan de orde. 

 

Kijklessen:  

1 x in de maand, is er voor de ouders/verzorgers/pake's en beppe's de laatste 15 minuten van de les, kijkles. Neem dan even slippers mee, zodat u niet op blote voeten de zwemzaal in hoeft.  

 

Tarieven: 

Zie Tarieven